Onze bouwstenen voor jouw transformatie

Je weet al een tijdje dat het anders moet. In de praktijk loop je er tegenaan dat tijd vrijmaken voor bedrijfsverbetering niet zo eenvoudig is. Laat staan met je gehele managementteam. Toch moet je dat gezamenlijk doen. Alleen dan krijg je de energie, focus en momentum die nodig zijn om bedrijfsverbetering van de grond te krijgen.

Een blijvende verandering waarin online een centrale speelt. Met een website die de motor van je bedrijf is en een ‘online eerst’-mentaliteit. Dat bereik je met onze beproefde werkwijze. Uitgebalanceerde bouwstenen die jouw inzet tot een minimum beperken zonder impact te verliezen.

Onze bouwstenen voor jouw transformatie

Je weet al een tijdje dat het anders moet. In de praktijk loop je er tegenaan dat tijd vrij te maken voor bedrijfsverbetering niet zo eenvoudig is.Laat staan met je gehele managementteam. En toch moet je dat gezamenlijk doen. Alleen dan krijg je de energie, focus en momentum die nodig zijn om de verandering van de grond te krijgen.

Een blijvende verandering waarin online een centrale speelt met een website die de motor van je bedrijf wordt en iedereen binnen je bedrijf weet hoe je ‘online eerst’ moet denken en handelen.Ons traject is erop gericht om met een voor jullie minimale inzet zon groot mogelijk effect te bereiken

 

Bedrijfsadvies

Een review van bedrijfsstrategie met inspirerende workshops en persoonlijke aandacht. Zo heb je nog nooit naar je naar je eigen bedrijf gekeken. We leggen een stevige basis voor de transformatie en vernieuwde groei die we samen met jou en je medewerkers realiseren. 

 

Website

Een nieuwe identiteit online gemaakt. Jouw website wordt de motor van je vernieuwde bedrijf. Verantwoordelijk voor online leads en je uitstraling naar de wereld. In ons eigen CMS systeem bouwen we een toekomstvaste website die groei stimuleert.

 

Online Marketing

Een online marketing aanpak die jouw bedrijf in the spotlight zet. Afgestemd op je bedrijf, buyer persona en klantreis. Onze professionals maken je online ambities waar met onder andere zoekmachinemarketing en banner advertenties.

 

Dashboard

Een eigen online dashboard toont meer dan alleen het effect van je online marketingacties. Ga voor volledige integratie van je bedrijfsinformatie. Zo werk je gericht aan verbetering en groei. Maak je onderneming winstgevend en waardevol.

Zo krijgt jouw transformatie vorm

CompanyScore biedt het beste van een webbouwer en online marketeer aangevuld met strategie en realisatie op maat. Verwerkt in een fixed price-aanpak inclusief groeigarantie. De volgende onderdelen verwerken we in jouw transformatie van een traditioneel of hybride bedrijf naar een Online proof-onderneming.

Workshop

Kijk met een andere blik naar je organisatie. We zorgen ervoor dat je online ambities bereikbaar worden.

Website

De motor van je bedrijf en de belichaming van je nieuwe online identiteit. Jouw verkoopinstrument.

E-mail

Korte lijnen met je bezoekers door het inzetten van slimme e-mail campagnes.

Adwords

Verzeker jezelf met een Adwords-campagne van een sterke positie in het zoekverkeer

Strategie

Met een online strategie leggen we een stevige basis. Praktische uitvoerbaarheid is een must!

Social Media

Door relevante sociale kanalen in te zetten leiden we nieuwe bezoekers naar je website.

Analytics

Stuur op basis van de juiste data en neem de juiste beslissingen.

Call-To-Actions

Met slimme call-to-actions laten we jouw bezoekers converteren.

Cultuur

Het verbeteren van je bedrijf gaat niet vanzelf. Verander je cultuur en attitude naar ‘online eerst’.

Bloggen

Jij heeft de kennis en expertise in huis. Wij zorgen ervoor dat deze jouw doelgroep bereikt met blogs en artikelen.

SEO

Wij helpen je een sterke positie in de zoekmachine in te nemen. Organisch.

Dashboard

Eenvoudig te koppelen aan bedrijfsapplicaties. In een oogopslag zien hoe je bedrijf presteert.